Saturday, 4/4/2020
  • Sat, April 4, 8 AM - 2 PM (6 hours)

    Registration is disabled.

    Savannah Middle School-10500 State Hwy T, Savannah, MO 64485

    Low Motor Event Volunteers will assist their venue coordinators with wheelchair events, tennis ball throw, and short distance walks.

    More

  • Sat, April 4, 8 AM - 2 PM (6 hours)

    Registration is disabled.

    Savannah Middle School-10500 State Hwy T, Savannah, MO 64485

    Long jump volunteers will assist their venue coordinator with raking the sand, measuring jumps, and recording distances.

    More

  • Sat, April 4, 8 AM - 2 PM (6 hours)

    Registration is disabled.

    Savannah Middle School-10500 State Hwy T, Savannah, MO 64485

    Shot put volunteers will assist the venue coordinator by recording times, measuring the distances, etc.

    More

  • Sat, April 4, 8 AM - 2 PM (6 hours)

    Registration is disabled.

    Savannah Middle School-10500 State Hwy T, Savannah, MO 64485

    Long jump volunteers will assist their venue coordinator with raking the sand, measuring jumps, and recording distances.

    More

  • Sat, April 4, 8 AM - 2 PM (6 hours)

    Registration is disabled.

    Savannah Middle School-10500 State Hwy T, Savannah, MO 64485

    Softball throw volunteers will help their venue coordinator record the distance of throws, help shag the softballs, and help stage the athletes

    More

  • Sat, April 4, 8 AM - 3 PM (7 hours)

    Registration is disabled.

    Henley Aquatics Center- 18200 E. M78 Hwy Independence, MO 64057

    Volunteers will be asked to help with staging, timing, be heat hosts and help with awards at the aquatics competition. There will be training on the day of the event for exact duties.

  • Sat, April 4, 8 AM - 4 PM (8 hours)

    Registration is disabled.

    Savannah Middle School-10500 State Hwy T, Savannah, MO 64485

    Running Event volunteers will assist in staging the athletes by using heat sheets provided to line up the athletes in their heats upon arrival.  These volunteers will also assist in timing the athletes in their assigned lanes and recording their times with the venue coordinator.

    More

  • Sat, April 4, 8:30 AM - 12 PM (3.5 hours)

    Registration is disabled.

    Savannah Middle School-10500 State Hwy T, Savannah, MO 64485

    Awards escorts will be assigned to a certain event for the day. After a heat is complete, you will then escort those athletes to awards with the completed heat sheet and give the heat sheet to the awards venue coordinator and return to your event and grab the next group of athletes.

    More

  • Sat, April 4, 8:30 AM - 12 PM (3.5 hours)

    Registration is disabled.

    Savannah Middle School-10500 State Hwy T, Savannah, MO 64485

    Awards Volunteers will present medals to all athletes throughout the day. They will announce awards, put medals around athletes’ necks, and cheer them on for their accomplishments.

    More
  • Sat, April 4, 11:30 AM - 4 PM (4.5 hours)

    Registration is disabled.

    Savannah Middle School-10500 State Hwy T, Savannah, MO 64485

    Awards escorts will be assigned to a certain event for the day. After a heat is complete, you will then escort those athletes to awards with the completed heat sheet and give the heat sheet to the awards venue coordinator and return to your event and grab the next group of athletes.

    More

  • Sat, April 4, 11:30 AM - 4 PM (4.5 hours)

    Registration is disabled.

    Savannah Middle School-10500 State Hwy T, Savannah, MO 64485

    Awards Volunteers will present medals to all athletes throughout the day. They will announce awards, put medals around athletes’ necks, and cheer them on for their accomplishments.

    More
Saturday, 4/18/2020
  • Sat, April 18, 7 AM - 9 AM (2 hours)

    10 slots remaining

    Battle High School, 7575 E St Charles Rd, Columbia, MO 65202

    Help set up venue

    More
  • Sat, April 18, 8 AM - 3:30 PM (7.5 hours)

    249 slots remaining

    Battle High School, 7575 E St Charles Rd, Columbia, MO 65202

    Assisting with an athlete all day

    More
  • Sat, April 18, 8:15 AM - 9:45 AM (1.5 hours)

    30 slots remaining

    Battle High School, 7575 E St Charles Rd, Columbia, MO 65202

    Assist with the Opening Ceremonies, which opens the event.

    More
  • Sat, April 18, 8:30 AM - 12:30 PM (4 hours)

    10 slots remaining

    Battle High School, 7575 E St Charles Rd, Columbia, MO 65202

    Assist at standing or running long jump

    More
  • Sat, April 18, 8:30 AM - 12:30 PM (4 hours)

    20 slots remaining

    Battle High School, 7575 E St Charles Rd, Columbia, MO 65202

    Assist at softball throw or mini javelin throw

    More
  • Sat, April 18, 8:30 AM - 12:30 PM (4 hours)

    12 slots remaining

    Battle High School, 7575 E St Charles Rd, Columbia, MO 65202

    Assist at one of the track events

    More
  • Sat, April 18, 9 AM - 12 PM (3 hours)

    3 slots remaining

    Battle High School, 7575 E St Charles Rd, Columbia, MO 65202

    Maintain the water stations

    More
  • Sat, April 18, 9 AM - 12:30 PM (3.5 hours)

    3 slots remaining

    Make announcements during the track event as needed.

    More
  • Sat, April 18, 9 AM - 12:30 PM (3.5 hours)

    25 slots remaining

    Battle High School, 7575 E St Charles Rd, Columbia, MO 65202

    Help at the awards area.

    More
  • Sat, April 18, 9:15 AM - 2 PM (4.8 hours)

    4 slots remaining

    Battle High School, 7575 E St Charles Rd, Columbia, MO 65202

    Assist at the Shot Put Pit

    More
  • Sat, April 18, 9:30 AM - 12:30 PM (3 hours)

    12 slots remaining

    Battle High School, 7575 E St Charles Rd, Columbia, MO 65202

    Assist with the low motor/wheelchair events and tee ball throw.

    More
  • Sat, April 18, 11:30 AM - 3 PM (3.5 hours)

    3 slots remaining

    Battle High School, 7575 E St Charles Rd, Columbia, MO 65202

    Maintain the water stations

    More
  • Sat, April 18, 12 PM - 3 PM (3 hours)

    3 slots remaining

    Make announcements during the track event as needed.

    More
  • Sat, April 18, 12 PM - 3:30 PM (3.5 hours)

    25 slots remaining

    Battle High School, 7575 E St Charles Rd, Columbia, MO 65202

    Help with the Awards area.

    More
  • Sat, April 18, 12 PM - 3:30 PM (3.5 hours)

    20 slots remaining

    Battle High School, 7575 E St Charles Rd, Columbia, MO 65202

    Assist at softball throw or mini javelin throw

    More
  • Sat, April 18, 12 PM - 3:30 PM (3.5 hours)

    12 slots remaining

    Battle High School, 7575 E St Charles Rd, Columbia, MO 65202

    Assist at one of the track events

    More
  • Sat, April 18, 12:30 PM - 3:30 PM (3 hours)

    8 slots remaining

    Battle High School, 7575 E St Charles Rd, Columbia, MO 65202

    Deliver the result sheets to the press box.

    More
  • Sat, April 18, 12:30 PM - 3:30 PM (3 hours)

    10 slots remaining

    Battle High School, 7575 E St Charles Rd, Columbia, MO 65202

    Assist at standing or running long jump

    More
  • Sat, April 18, 1 PM - 6 PM (5 hours)

    Registration is disabled.

    1302 Frederick Ave, Saint Joseph, MO 64501

    Volunteers for our Area Powerlifting meet will assist with set up and tear down. During the competition we will need help with changing weights, spotting the lifters, timing, score keeping, handing out medals and much more! Specific jobs will be assigned on the day of the meet.

    More
  • Sat, April 18, 2 PM - 4 PM (2 hours)

    10 slots remaining

    Battle High School, 7575 E St Charles Rd, Columbia, MO 65202

    Help Tear Down the Venue

    More
Saturday, 4/25/2020
  • Sat, April 25, 7:30 AM - 12 PM (4.5 hours)

    Registration is disabled.

    Lee's Summit North High School-901 NE Douglas Street, Lee's Summit, MO 64086

    Fill in where needed at various events that include running, relays, jumping, and throwing events.  Could be asked to help with check-in process, opening ceremonies, awards, or water crew.  Basically help out wherever needed at the moment!

  • Sat, April 25, 7:30 AM - 12 PM (4.5 hours)

    Registration is disabled.

    Lee's Summit North High School-901 NE Douglas Street, Lee's Summit, MO 64086

    The Low Motor Competition is geared specifically to those athletes who may have low ability levels and/or are also physically challenged.  Competitions in these events include wheelchair races and t-ball throw.  Timers, measurers, recorders and escorts to awards are needed.  Assignments will be made the day of the competition.

  • Sat, April 25, 8 AM - 2 PM (6 hours)

    Registration is disabled.

    Lee's Summit North High School-901 NE Douglas Street, Lee's Summit, MO 64086

    Jobs include measurers, rakers, escorts from staging to pits and escorts to awards.

  • Sat, April 25, 8 AM - 2:30 PM (6.5 hours)

    Registration is disabled.

    Lee's Summit North High School-901 NE Douglas Street, Lee's Summit, MO 64086

    Jobs include measurers, softball/javelin retrievers and escorts from staging to pits.

  • Sat, April 25, 8 AM - 3 PM (7 hours)

    Registration is disabled.

    Lee's Summit North High School-901 NE Douglas Street, Lee's Summit, MO 64086

    Volunteers who can run heat sheets from starting line to finish line for each race all day.

  • Sat, April 25, 9 AM - 3 PM (6 hours)

    Registration is disabled.

    Truman State University

    This opportunity requires full day attendance (9am - 3pm). You will be paired with a Special Olympics athlete and you will help them throughout the day. You will take them to their events, cheer them on, and hangout with them in Olympic Village (craft/game area). You will be provided lunch. There will be a volunteer training Friday (4/24) evening for all volunteers signed up as a buddy.

    More
  • Sat, April 25, 10 AM - 12:30 PM (2.5 hours)

    Registration is disabled.

    Truman State University

    You will be helping out with opening ceremonies during the morning shift and then cleaning up the gym afterwards.

    More
  • Sat, April 25, 11:30 AM - 3:30 PM (4 hours)

    Registration is disabled.

    Lee's Summit North High School-901 NE Douglas Street, Lee's Summit, MO 64086

    Fill in where needed at various events that include running, relays, jumping, and throwing events.  Could be asked to help with check-in process, opening ceremonies, awards, or water crew.  Basically help out wherever needed at the moment!

  • Sat, April 25, 11:45 AM - 3 PM (3.3 hours)

    Registration is disabled.

    Truman State University

    You will help the athletes play games and make crafts. A sample craft will be provided. The athletes really enjoy this part of the games and you will help them make/play whatever the activity is.

    More
  • Sat, April 25, 12 PM - 3 PM (3 hours)

    Registration is disabled.

    Truman State University

    You will be handing out and announcing the awards for each event and age group during the afternoon shifts. Sign up for this exciting opportunity if you want to see the biggest smiles in the world. There will be a volunteer training Friday (4/24) evening for all volunteers signed up for events.

    More
  • Sat, April 25, 12 PM - 3 PM (3 hours)

    Registration is disabled.

    Truman State University

    You will be helping out with the concessions team during this shift.

    More
  • Sat, April 25, 12 PM - 3 PM (3 hours)

    Registration is disabled.

    Truman State University

    Long jump volunteers will assist their venue coordinator by raking the sand, recording times, and measuring jumps. There will be a volunteer training Friday (4/24) evening for all volunteers signed up for events.

    More
  • Sat, April 25, 12 PM - 3 PM (3 hours)

    Registration is disabled.

    Truman State University

    Running Event volunteers will assist in staging the athletes by using heat sheets provided to line up the athletes in their heats upon arrival. These volunteers will also assist in timing the athletes in their assigned lanes and recording their times with the venue coordinator. There will be a volunteer training Friday (4/24) evening for all volunteers signed up for events.

    More
  • Sat, April 25, 12 PM - 3 PM (3 hours)

    Registration is disabled.

    Truman State University

    Running Event volunteers will assist in staging the athletes by using heat sheets provided to line up the athletes in their heats upon arrival. These volunteers will also assist in timing the athletes in their assigned lanes and recording their times with the venue coordinator. There will be a volunteer training Friday (4/24) evening for all volunteers signed up for events.

    More
  • Sat, April 25, 12 PM - 3 PM (3 hours)

    Registration is disabled.

    Truman State University

    Shot put/turbo jav volunteers will assist the venue coordinator by recording times, measuring the distances, etc. There will be a volunteer training Friday (4/24) evening for all volunteers signed up for events.

    More
  • Sat, April 25, 12 PM - 3 PM (3 hours)

    Registration is disabled.

    Truman State University

    Softball throw volunteers will help their venue coordinator record the distance of throws, help shag the softballs, and help stage the athletes. There will be a volunteer training Friday (4/24) evening for all volunteers signed up for events.

    More
  • Sat, April 25, 12 PM - 3 PM (3 hours)

    Registration is disabled.

    Truman State University

    Tennis Ball Throw volunteers will assist the venue coordinator by recording times, measuring the distances, etc. There will be a volunteer training Friday (4/24) evening for all volunteers signed up for events.

    More
Friday, 5/1/2020
  • Fri, May 1, 1 PM - 4 PM (3 hours)

    4 slots remaining

    Westminster Christian Academy (800 Maryville Centre Dr, Chesterfield, MO 63017)

    Help prepare lunches for the athletes.

  • Fri, May 1, 3 PM - 5 PM (2 hours)

    8 slots remaining

    Westminster Christian Academy (800 Maryville Centre Dr, Chesterfield, MO 63017)

    Overall set up of events. Includes physical labor such as table and chair set up, tents, moving boxes and getting events ready to start.